NLUK

Over 4cast BV

 

4cast BV heeft zeer omvangrijke ervaring op het gebied van de analyse van mobiliteitsgegevens, het ontwikkelen van wiskundige modellen voor het beschrijven en voorspellen van het personenverkeer, en het toepassen van deze modellen voor beleidsstudies.

In de deels door medewerkers van 4cast BV ontwikkelde modellen wordt het mobiliteitsgedrag van individuele reizigers gedetailleerd beschreven, en zijn alle relevante vervoers?modaliteiten vertegenwoordigd.

Daarnaast beschikt het bedrijf over expertise op het gebied van marktonderzoek, beleidsevaluatie en monitorstudies. Deze ervaring heeft zowel betrekking op landelijk niveau als op het niveau van regio's en stadsgewesten.

 

Bij onze advisering op het gebied van verkeersprognose-studies maken we veelvuldig gebruik van complexe state-of-the-art modelsystemen.

Het ontwikkelen, schatten, toepassen en beheren van deze systemen omvat de kernactiviteiten van 4cast BV welke gebaseerd zijn op ontzettend veel relevante werkervaring.

Tot onze opdrachtgevers rekenen we onder andere nationale en regionale overheden, (openbaar) vervoer organisaties en collega adviesbureaus.

4cast BV is opgericht in 2001 en opereert vanuit haar vestiging in het 'Kantorenhuis' te Leiden.