NLUK

Vacatures

 

 

Vacature verkeerskundig adviseur

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een junior/medior verkeerskundig adviseur bij voorkeur met programmeer affiniteit, om ons team te versterken. 4cast is een specialistisch adviesbureau actief op het gebied van de modellering van verkeer en vervoer. Het ontwikkelen en toepassen van verkeersmodellen en het analyseren en duiden van de uitkomsten vormen de kerntaken van onze werkzaamheden.

Tot onze klanten behoren hoofdzakelijk nationale en regionale overheden, (openbaar) vervoer organisaties en diverse advies- en ingenieursbureaus.

Wat houdt je werk in?

Binnen ons werkveld worden state-of-the-art modelsystemen ingezet voor het opstellen van verkeersprognoses en bij variantenstudies binnen mobiliteit- en infrastructuurvraagstukken. Als verkeerskundig adviseur werk je mee aan het ontwikkelen, beheren en/of toepassen van deze modelsystemen. Je stelt de invoer op, draait de modellen en analyseert en beoordeelt de uitkomsten. Hierbij werk je met specialistische verkeerskundige softwarepakketten zoals CUBE, OmniTRANS en VISSIM. Ook van GIS-pakketten (zoals ArcGIS en QGIS) zal je veelvuldig gebruik maken. Je bevindingen koppel je terug aan de klant en verwerk je in een presentatie en/of rapportage.

Wat vragen wij van jou?

  • een relevante opleiding op HBO- of academisch niveau (Verkeerskunde, Civiele Techniek of vergelijkbaar),
  • een scherpe analytische blik die je helder kan doorvertalen naar advisering richting onze opdrachtgevers,
  • de vaardigheid om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken,
  • kennis van verkeerskundige softwarepakketten (CUBE, OmniTRANS, VISSIM) en GIS-pakketten (ArcGIS, QGIS) is een pre,
  • programmeervaardigheden zijn eveneens een pre.

Wat bieden wij jou?

  • een prettige en informele werkomgeving met voldoende mogelijkheden om je werk op eigen wijze te organiseren,
  • de mogelijkheid om binnen ons vakgebied te werken aan verschillende typen opdrachten voor een afwisselende groep van opdrachtgevers,
  • een marktconform salaris met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

 

Jouw reactie

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV aan Peter Mijjer (phm@4cast.nl) Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Peter of Mark van Raaij (071 – 5139122).

Wij wensen geen acquisitie voor deze vacature!